Om oss

- ”En del av bygget!”

3A Byggdelen AB erbjuder den professionella hantverkaren och byggföretag i Stockholmsregionen helhetslösningar kring verktygsutrustningen med betoning på el-/gas-/tryckluftsverktyg, infästning och förnödenheter.

Försäljning
3A Byggdelen AB är återförsäljare av de ledande varumärkena och i vår butik har vi ett brett sortiment av det senaste på marknaden. Av oss får ni professionell service av personal med lång erfarenhet ifrån branschen. Vid köp hjälper vi till med montering, registrering, stöldmärkning, funktionstest samt laddning av batterier så att utrustningen är redo att användas.

I vårt ”Demo-rum” kan ni i lugn och ro testa vilka verktyg som passar er bäst, samt rådfråga oss. 
Vi kan även erbjuda produktutbildningar för större grupper.

- ”Om våra kunder inte har tid att komma till oss, kommer vi till dem!”

Som kund hos oss på 3A Byggdelen AB har ni en egen kontaktperson som fungerar som ett bollplank och problemlösare som tar emot order, packar och levererar ut till arbetsplatsen.

Order på lagerförda artiklar som inkommer före klockan 9.00 levereras samma dag.

Uthyrning
3A Byggdelen AB erbjuder uthyrning av verktyg och utrustning såsom kompressorer, spikpistoler och olika elverktyg från vår hyrespark. 

Reparation & Service
I vår verkstad utför vi reparationer och service av bl.a. kompressorer, gas- och luftspikpistoler samt olika elverktyg. Vi erbjuder hämtning/lämning och om så önskas har vi vid hämtning med ett likvärdigt verktyg från vår hyrespark, för att minimera stilleståndet ute på arbetsplatsen.

Tillsammans skräddarsyr vi en unik helhetslösning som täcker ert behov så att ni kan fokusera på er affär, så att bygget flyter på. Vi ser oss som en problemlösare och en del av bygget!

 

Kontakta våra medarbetare